Binnen stucwerk

Binnen stucwerk

sausklare wanden opleveren
Plafond & Wandafwerking Villa Markelo
Binnen stucwerk woning
Binnen stucwerk woonkamer
Binnen stucwerk voor slaapkamer
Binnen stucwerk voor huiskamer

Binnen stucwerk

Bij binnen stucwerk denk je onder andere aan:

Traditioneel stucwerk

‘Traditioneel stucwerk’ staat voor stucwerk dat vakmensen op een ambachtelijke wijze (met de hand) aanbrengen.

Stucwerk wanden en plafonds

De stuclaag wordt op wanden vaak als onderlaag toegepast voor sierpleisters, wandtegels, behang of muurverf.

Sierpleister

Sierpleister is een eindafwerking op de wand die we handmatig aanbrengen. Een anderen benaming voor sierpleister is ook wel Spachtelputz of Granol.

Sausklare wand en plafondafwerking

Sausklaar stucwerk betekent dat we het oppervlak zo afwerken, dat schilderen daarna direct mogelijk is. Er ontstaan spiegelgladde muren, wanden en/of plafonds zonder oneffenheden.

Schuurwerk

We brengen op plafonds de stuclaag aan om deze geschuurd af te werken. Een geschuurd plafond droogt mooi wit op. De structuur in het schuurwerk levert een fraai schaduweffect op.

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw