Haal de beste stukadoors in huis

Een mooie gladde muur, een strak plafond, perfecte afwerking voor de juiste akoestiek. Dat is het resultaat van kiezen voor de beste stukadoors. Met de vakspecialisten van Stuc Totaal Afbouw weet je zeker dat het goed komt. Duurder? Welnee, de ervaren mensen van Stuc Totaal Afbouw denken met je mee, bereiden hun werk goed voor en werken efficiënt.

Buitenmuur isoleren en afwerken met stucwerk

Het isoleren van buitenmuren en ramen, levert meteen een enorme energiebesparing op. In veel situaties kan daar geen zonnepaneel of warmtepomp tegenop. En wat dacht je van het verhogen van jouw wooncomfort met goede isolatie! Stucwerk op de geïsoleerde buitenmuren zorgt meteen ook voor een strakke, gerestaureerde uitstraling van jouw woning of bedrijfspand. Een buitenmuur vraagt om sterk materiaal, aangebracht door professionals, zodat het bestand is tegen weer en wind, ook op langere termijn. Vraag Stuc Totaal Afbouw naar de mogelijkheden.

Stuc Totaal Afbouw voor

 

Mooi en praktisch alternatief voor hardsteen

Wist je dat stucwerk ook een prima alternatief is voor hardsteen? Methoden als Beton Ciré, Tadelakt of Frescolori hebben dezelfde stoere uitstraling. Bovendien zijn ze waterafstotend of zelfs waterdicht en qua kostprijs veel aantrekkelijker dan hardsteen.